Neem (of verleng) nu een jaarabonnement op literair platform A•Quattro•Mani op TPO Magazine en krijg een boek naar keuze! Dat betekent een jaar lang grenzeloos lezen voor bijna niets én elke maand kans op gratis boeken, theaterkaartjes en andere weggeefacties!

STEUN RO

A•Quattro•Mani geeft heel veel boeken weg! Trakteer jezelf op een jaarabonnement (of verleng je abonnement) en krijg een mooi boek cadeau. Daarmee lees je een jaar lang dus eigenlijk gratis en maak je bovendien elke maand kans op gratis boeken en andere leuke acties!

Elke week publiceert A•Quattro•Mani nieuwe recensies en interviews met schrijvers uit binnen- en buitenland, reportages, fotoseries, cartoons, en de nieuwste gedichten en korte verhalen van toonaangevende auteurs. Zo kunt u de komende tijd artikelen verwachten over en/of met de bekroonde auteurs Andrés Neuman, Aminatta Forna, Yves Petry, Jan van Mersbergen, AH.J. Dautzenberg, Peter Terrin, Maartje Wortel, Jonas Gardell, Hilary Mantel, Romain Puértolas, Eleanor Catton, Milan Kundera en vele, vele anderen.

Lees elke maand de column van de jonge schrijfster Annemarie de Gee over de leuke en minder leuke kanten van het schrijverschap, volg de roman in wording van Richard de Nooy of de Pennenstreken van dubbeltalent Victor Meijer. En maak elke maand kans op gratis boeken, theaterkaartjes of andere leuke acties!

Temidden van al het bestsellergeweld laat A•Quattro•Mani een ander geluid horen. Begin het nieuwe jaar goed en trakteer jezelf op een jaarabonnement! Voor €16,99 blijf je een jaar lang op de hoogte en krijg je ook nog eens één van deze prachtboeken naar keuze cadeau (op basis van beschikbaarheid):

Merijn de BoerDe nacht (Querido)

Anton DautzenbergEn dan komen de foto’s (Atlas Contact)

Aminatta FornaHet huis met de schaduw (Nieuw Amsterdam)

Annemarie de GeeKamermensen (Atlas Contact)

Elke GeurtsDe weg naar zee (De Bezige Bij)

Eva MeijerDagpauwoog (Cossee)

Andrés NeumanStille sprekers (Atheneaum – Polak & Van Gennep)

SjønUit de bek van de walvis (De Geus)

Jón Kalman StefánssonHemel en hel (Anthos)

Maartje WortelIJstijd (De Bezige Bij)

Sluit je jaarabonnement af en mail je naam, adres en boekenkeuze naar: info@aquattromani.nl en dan ontvang je het boek zo spoedig mogelijk thuis! Deze actie loopt tot eind februari 2014.

Fotograaf Marc Brester en journalist Vivian de Gier kunnen met elkaar lezen en schrijven – letterlijk. Als partners in crime reizen ze voor diverse media de wereld over, voor recensies van de mooiste literatuur en persoonlijke interviews met de schrijvers die ertoe doen.