De lokale VVD in Zaltbommel gaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen campagne voeren vanuit een winkelpand in het centrum van die plaats.

STEUN RO

ZALTBOMMEL – De lokale VVD in Zaltbommel gaat voor de komende gemeenteraadsverkiezingen campagne voeren vanuit een winkelpand in het centrum van die plaats. Dat heeft campagneleider Isabel Plessius van de VVD Zaltbommel op maandag 19 februari laten weten.

De kandidaten die voor de VVD deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen in Zaltbommel, zullen in het pand belangstellenden ontvangen en het zal als basis dienen voor campagneactiviteiten in de binnenstad. Het leegstaande monumentale winkelpand heeft de eigenaar ervan, Maurice Moolenaar, aan de politieke partij ter beschikking gesteld.

Op de dagen dat de verkiezingswinkel geopend is, kan iedereen binnenkomen en met de VVD-kandidaten spreken over de lokale politiek, vertelt Plessius. “De VVD wil van de inwoners horen wat er speelt in Zaltbommel en zo kunnen wij met inwoners in gesprek gaan over de inhoud van het VVD-verkiezingsprogramma.”

De officiële opening van de verkiezingswinkel vindt plaats op vrijdag 23 februari. De verkiezingswinkel zal een aantal keren per week open zijn, onder meer tijdens koopavonden en op zaterdagen. Daarnaast houden de VVD-kandidaten er in de avonduren bijeenkomsten over de speerpunten van de VVD.

Chris Halkes is redacteur en privé detective, gevestigd in Zaltbommel. Soms kan een onderzoek aanleiding zijn voor een reportage of achtergrondartikel van zijn hand. Daarnaast schrijft Chris Halkes over achtergronden bij zaken die spelen in het Gelders Rivierengebied, en verder over alle andere onderwerpen die hem interesseren. Persberichten en tips voor onderwerpen voor artikelen kunt u mailen naar info@chrishalkes.nl.