Onlangs is bekend geworden dat DNP (De Nieuwe Pers) fuseert met de website The Post Online. Hierbij willen we u als abonnee op DNP of een of meer van onze auteurs graag informeren over de gevolgen.

STEUN RO

Het belangrijkste en meest spraakmakende onderdeel van DNP – de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten op een individuele auteur – blijft gewoon bestaan, zij het na de fusie onder de vlag van The Post Online. Ook de collectieve abonnementen zullen gewoon doorlopen. Daarnaast zullen we vanaf medio september (we mikken op 20, kan ook net iets later worden) zogeheten dagpassen gaan verkopen, waarmee lezers een dag lang toegang krijgen tot onze stukken.
 
De naam DNP zal medio september verdwijnen, onze site wordt een afzonderlijk onderdeel van The Post Online – de eerste tijd zult u vanaf ons huidige adres www.reportersonline.nl automatisch naar de goede plek (het exacte webadres is nu nog niet bekend) worden doorverwezen. U kunt inloggen zoals u gewend bent. Onze app DNP Krant zullen we omvormen naar een app van The Post Online, per ongeveer half oktober. De abonnementen zoals die nu bestaan, zullen ook in de app gewoon doorlopen.
 
Een paar maanden later zal deze app ook in een Android- en Windows 8-versie verschijnen.
 
The Post Online heeft zich vanaf de start eind 2012 snel ontwikkeld tot een van de beste en meest spraakmakende nieuws- en opiniesites van Nederland. Door de fusie, waarbij een groot aantal auteurs is betrokken (en er komen er binnenkort nog een aantal bij), ontstaat een grote speler in de online-journalistiek. En met de fusie is gegarandeerd dat het concept van DNP langjarig blijft voortbestaan. We zijn er dan ook zeer verheugd over, en hopen uiteraard dat u dat ook bent.

Lezers die indertijd hebben meegedaan aan onze crowdfundingsactie, krijgen morgen nog een afzonderlijke mail.
 
Hartelijke groet en voor zover we dat nog niet gedaan hadden: dank voor uw abonnement (nu of eerder) en steun aan onze journalisten.
 
DNP
 
PS Voor specifieke vragen kunt u als immer terecht op: [email protected]

 

PPS Kleine mini-FAQ met veel voorkomende Twittervragen:

 

Geef een antwoord