Bestel het historische fotoboek ‘Gouden Epke’ van Klaas Jan van der Weij nu met 25% korting.

STEUN RO

Epke Zonderland heeft op dinsdag 7 augustus 2012 een historische prestatie geleverd op de Olympische Spelen van Londen. Dit heeft een voor Nederlandse begrippen zeldzame stortvloed aan reacties in de media teweeggebracht. Verslaggevers stonden ter plekke op de banken, officials waren in tranen, journalisten beschreven het in lyrische bewoordingen en columnisten droegen bij om Epke de plaats in de Olympische geschiedenis te geven die hij verdient.

De beelden van de finale verspreidden zich over de hele wereld, live op TV en op de voorpagina van de grote kranten. De sportfotograaf Klaas Jan van der Weij was als geen ander in staat de kwaliteit van de prestatie van Epke te laten zien en monteerde uit de 713 foto’s die hij tijdens de finale maakte onder meer de drie vluchtelementen als een waar kunstwerk.

Het idee is ontstaan deze legendarische prestatie vast te leggen in een 104 pagina's dik boek met de titel ‘Gouden Epke’. Het boek bevat de prachtige foto's van Klaas Jan van der Weij en reacties en teksten van journalisten, officials, familie en meer.

Lezers van DNP kunnen dit fotoboek nu met een korting van 25% bestellen:  €18,70 in plaats van €24,95 (exclusief verzendkosten van €1,95). Ga naar de website http://www.dejongehond.nl/NL/shop/0/0/1/40010 en voer bij de check-out (bij: 'Controle gegevens') de code GE16533DNP in. U ontvangt het boek dan thuis.

    Geef een antwoord