Als exclusieve lezer heet ik u graag van harte welkom op mijn persoonlijke kanaal onder de paraplu van DNP. Met uw abonnement steunt u niet alleen mij, maar ook een nieuw journalistiek initiatief.

STEUN RO

Graag span ik mij in voor mensen die het beste met mij voorhebben. Ik schotel u de verhalen voor over de onderwerpen die u van mij kent: speurtochten naar oorlogsmisdadigers en oorlogsmisdaden, defensie, veteranen, verzwegen sociale misstanden en uiteraard bezoeken aan conflictgebieden. Net iets anders, kritischer, maar altijd fair en uiteraard unembedded.

Vaak schrijf ik onderzoeksartikelen. Dus als u een paar dagen, soms een week of langer, niets van mij hoort, wees dan niet ongerust. Want ik werk voor u.

Om met mijn favoriete acteur Humphrey Bogart (Casablanca, 1942) af te sluiten: "Ik denk dat dit het begin is van een prachtige vriendschap."

 

Arnold Karskens is Neerlands meest onafhankelijke en ervaren oorlogsverslaggever. Muckraker. Nachtmerrie voor nazi’s en andere oorlogsmisdadigers. Auteur van tienŒ boeken. Onderzoeksjournalist die nooit ‘nee!’ als antwoord accepteert. Lastig, dwars & gehaat door zijn vijanden, maar Last Man Standing voor mensenrechten en vrijheid van meningsuiting.

Geef een antwoord