Dienstmededeling! Abonnees van TPO Magazine-journalisten kunnen onze artikelen vanaf nu voor niets lezen in Blendle en Myjour.

STEUN RO

Voor een keer (echt…) een dienstmededeling van de redactie van TPO Magazine aan de abonnees van al onze journalisten. Sinds een half jaar verkopen onze auteurs de door hen gepubliceerde artikelen ook als losse stukken. Bij Blendle, eLinea en Myjour. Uiteraard willen we graag dat onze abonnees artikelen kunnen lezen op het platform dat ze zelf het plezierigst vinden. Bij ons, of elders. Tot op heden moest je daar als abonnee apart voor betalen.

Dat leek ons te ingewikkeld.

Vandaar dat we hard hebben gewerkt aan een oplossing, en voor Blendle en Myjour is die er nu. Je kunt als abonnee bij TPO Magazine voortaan onze stukken ook bij deze online kiosken gratis lezen en delen. Zo lang je abonnement loopt.

Om onze stukken gratis in Blendle te kunnen lezen, moet je je abonnement ‘koppelen’.

Klinkt ingewikkelder dan het is, klik hier:

https://blendle.nl/settings/subscriptions

Selecteer in het rijtje kranten tijdschriften TPO Magazine en klik op abonnement koppelen.

Vul je mailadres (niet je gebruikersnaam, je mailadres) en wachtwoord van TPO Magazine in en klik nog een keer.

Klaar. Voortaan zijn de stukken van TPO Magazine in Blendle gratis te lezen. Het werkt uiteraard alleen als je gebruiker bent van Blendle. Inschrijven kost niets, je krijgt een tegoed van 2,50 cadeau:

https://blendle.nl/signup

Bij Myjour werkt het vergelijkbaar.

Klik:

https://myjour.com/subscriptions

Vul je mailadres (niet je gebruikersnaam, je mailadres) en wachtwoord van TPO Magazine in en klik op 'Koppel'. Ook hier geldt: een account bij Myjour is noodzakelijk, klik daarvoor hier: https://myjour.com/#social-signup

Koppel dus nu je abonnement! Of verleng het als het inmiddels verlopen is…hier!

Onze artikelen zijn voor wie zijn abonnement gekoppeld heeft overigens ook gratis te lezen in de Blendle Android app.

We houden je op de hoogte als er in de toekomst vergelijkbare mogelijkheden bij andere online kiosken komen. En mail ons gerust als je er niet uitkomt.