Dienstmededeling! Abonnees van TPO Magazine-journalisten kunnen onze artikelen vanaf nu voor niets lezen in Blendle.

STEUN RO

Voor een keer (echt…) een dienstmededeling van de redactie van TPO Magazine aan al onze abonnees. Sinds een half jaar verkopen onze auteurs de door hen gepubliceerde artikelen ook als losse stukken. Bij Blendle, eLinea en Myjour. Uiteraard willen we graag dat onze abonnees artikelen kunnen lezen op het platform dat ze zelf het plezierigst vinden. Bij ons, of elders. Tot op heden moest je daar als abonnee apart voor betalen.

Dat leek ons te ingewikkeld.

Vandaar dat we hard hebben gewerkt aan een oplossing, en voor Blendle is die er nu. Je kunt als abonnee bij TPO Magazine voortaan onze stukken ook gratis lezen en delen in Blendle. Alle stukken, van iedereen. Want wie bij ons een abonnement op een auteur neemt, krijgt de stukken van de andere journalisten erbij. Zo lang je abonnement loopt.

Om onze stukken gratis in Blendle te kunnen lezen, moet je je abonnement ‘koppelen’. Klinkt ingewikkelder dan het is, klik hier:

https://blendle.nl/settings/subscriptions

Selecteer in het rijtje kranten tijdschriften TPO Magazine en klik op abonnement koppelen.

Vul je mailadres (niet je gebruikersnaam, je mailadres) en wachtwoord van TPO Magazine in en klik nog een keer.

Klaar. Voortaan zijn de stukken van TPO Magazine in Blendle gratis te lezen. Het werkt uiteraard alleen als je gebruiker bent van Blendle. Inschrijven kost niets, je krijgt een tegoed van 2,50 cadeau:

https://blendle.nl/signup

Koppel dus nu je abonnement! Of verleng het als het inmiddels verlopen is…hier!

We houden je op de hoogte als er in de toekomst vergelijkbare mogelijkheden bij de andere online kiosken komen. En mail ons als je er niet uitkomt.