Liverecensie: lees mee met boek over ‘big data’

Maak kans op een van de drie exemplaren van het boek De big data-revolutie, en doe mee met de bespreking ervan.

Binnenkort begint in dit kanaal een nieuwe liverecensie. Nieuw is deze keer dat lezers van dit kanaal mee kunnen doen!

Zie het als een virtuele leesclub, met de journalist als gespreksleider. Elk hoofdstuk noteer ik een aantal korte observaties en vraag ik aan lezers hierop te reageren. Het boek dat we gaan behandelen heet De big data-revolutie, van Viktor Mayer-Schönberger en Kenneth Cukier. En hier komt het mooie: drie gelukkige abonnees krijgen het boek gratis thuis gestuurd!

De uitgeverij van de vertaalde editie, Maven Publishing, is zo vriendelijk geweest om drie exemplaren beschikbaar te stellen. Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor een gratis exemplaar, is een mailtje sturen naar petertefferactie@live.nl o.v.v. De big data-revolutie, met je naam en het adres waar het boek naartoe gestuurd moet worden. Inzenden kan tot en met vrijdag 27 september. Uit de inzendingen zullen drie namen willekeurig worden gekozen. Je moet wel abonnee zijn van dit kanaal om mee te doen.

Update: en de winnaars die een gratis exemplaar van het boek thuisgestuurd krijgen, zijn… Brigit Verlaan, Edmond van der Lende en Krijn Schramade!

Mijn gekozen waardering € -

In de afgelopen jaren zijn superhelden de favoriete hoofdpersonen van veel Hollywood-filmmakers geworden. Maar wie zijn de bedenkers van de helden die iedereen kent en hoe opereren de uitgeverijen die de personages bezitten?ΠPeter Teffer interviewt stripmakers en analyseert de economische en culturele impact van de superheld.

Geef een reactie