Muisarm Klaas Willems valt mee

Rentree mogelijk al over twee weken

Het herstel van de muisarm van Klaas Willems verloopt voorspoedig. De Xenos in Beverwijk gaat ervan uit dat hij over twee weken zijn rentree kan vieren op de salarisadministratie van het bedrijf.

De kwetsuur aan zijn pols hield Willems tot nu toe zeven weken aan de kant. Sinds zijn overstap van ING naar Xenos twee jaar geleden heeft hij al veel last van blessures gehad. Zo was hij eerder dit jaar twee weken uitgeschakeld door een verrekte knieband en hield een burn-out hem vorig jaar vier maanden thuis.

Afdelingsmanager Eric van Velden heeft desondanks zijn vertrouwen in Willems uitgesproken. Hij wil hem zo snel mogelijk weer ritme op laten doen. Van Velden spreekt tegen dat Willems te oud is. “Herberts van HR doet het prima op zijn positie, maar we missen routine in de ploeg.”

Willems miste de administratie van de salarissen van februari en maart. Willems: “Ik was er dolgraag bij geweest, maar ik wilde geen risico lopen met het oog op mei. Dan wordt het vakantiegeld uitgekeerd. Dat is echt het hoogtepunt van het seizoen.”

Tekst: De Speld/Dirk-Jan Hoek

Download hier De Speld-app!

Mijn gekozen waardering € -

Geef een reactie