Sommige sekservaringen zijn zo bijzonder of bizar, dat je ze nooit meer vergeet

STEUN RO

Naam: Carolien – Leeftijd: 32 – Beroep: advocaat – Relatie: ja – Aantal bedpartners: 15

BIJZONDER: George Clooney

“Het wond me op dat een machtige man mij zo graag wilde”

“Toen ik aan mijn eerste baan begon bij een advocatenkantoor bungelde ik ergens onderaan de hiërarchische ladder. Ik moest snoeihard werken, ook in het weekend en avonduren en het waren zelden de leukste klussen. Geen probleem, dat hoort erbij. Ik vond het wel jammer dat mijn bijzonder appetijtelijke baas net deed alsof ik lucht was. Hij was al een jaar of vijftig maar toch vond ik hem woest aantrekkelijk met dat grijs bij zijn slapen en zijn goedzittende pakken – George Clooney verbleekte erbij. Al moet ik toegeven dat macht in mijn geval ook erotiseert. Ik zocht steeds naar excuses om met hem in gesprek te komen, maar zodra het moment daar was, bracht ik niets dan gemompel uit. Totdat we een keer precies tegelijkertijd het kantoor verlieten. Hij vertelde dat zijn auto voor reparatie bij een monteur stond dus we wandelden gezamenlijk op naar het station. Toen begon het plotseling pijpenstelen te regenen. ‘Een drankje dan maar om te schuilen voor de regen’ stelde hij tot mijn verbazing voor. Na een wijntje kwam ik eindelijk wat beter uit mijn woorden en ook hij leek het naar zijn zin te hebben. Na het derde wijntje legde hij zijn hand op mijn bovenbeen. ‘Ik denk dat ik vannacht maar een hotelletje pak’, zei hij veelbetekenend. Zonder nog een woord te wisselen, stonden we op en volgde ik hem naar een hotel om de hoek. Op de hotelkamer trok hij de kleren van mijn lijf. Klinkt dit als in een film? Het wás als in een film. Het wond me enorm op dat een machtige, knappe man mij zo graag wilde. En het bleek waar te zijn wat ze zeggen over oudere mannen: in bed wist hij precies wat hij moest doen. Hij sekste dan weer vurig, dan weer teder en nam uitgebreid de tijd voor mijn orgasmen. Vier in totaal. Ik wist tot dan toe niet eens dat ik zo vaak achter elkaar klaar kon komen. Het werd vaste prik tussen ons. Om de zoveel tijd ‘stond zijn auto bij de garage’ en brachten we een nacht door in het hotel. Ideale verzetjes, zeker als je tijdens kantooruren nog het onderknuppeltje bent.”

BIZAR: Het knaapje

“Deze jongen was de luiers nauwelijks ontgroeid”

“Ik ben een paar maanden geleden verhuisd naar een leuk appartementje in het centrum van Amsterdam. Helemaal naar mijn smaak ingericht. Het was alleen een beetje jammer dat het zo lang duurde voordat mijn prachtige nieuwe gordijnen geleverd konden worden. Vooral omdat mijn overburen, twee jonge mannelijke studenten, ook geen gordijnen hadden. Ik ben nogal op mijn privacy gesteld dus het was behoorlijk irritant dat zij de hele dag bij mij naar binnen konden kijken. Toen ik op een avond redelijk aangeschoten thuiskwam, zag ik dat mijn overbuurmannen ook nog aan de borrel waren. Ze wenkten me binnen voor een drankje. Ach, waarom ook niet, dacht ik. Eenmaal binnen viel het me op dat een van beide heren, Bas, wel heel erg knap was. Maar met zijn 21 jaar veel te jong voor mij natuurlijk. Daar bleek hij anders over te denken want hij overlaadde me met complimentjes. De alcohol deed zijn werk en niet veel later zoenden we. Van het een kwam het ander en een half uur later lag er een jonge god tussen mijn benen me te likken. Toen ik de volgende ochtend om zeven uur ’s ochtends wakker werd, had ik direct spijt. Deze jongen was de luiers nauwelijks ontgroeid. What was I thinking? Zonder gedag te zeggen, vluchtte ik het huis uit. Aan de ontbijttafel in mijn woonkamer probeerde ik me tevergeefs te verstoppen achter mijn krant. Maar ik kon niet om Bas heen die met een triomfantelijke glimlach naar me zwaaide vanaf de andere kant van de straat. Ik heb direct de telefoon gepakt om de leverancier van mijn gordijnen te bellen en een spoedlevering te eisen. ‘Nog veertien mevrouw’ was het antwoord. Het werden twee hele lange weken.”