Sommige sekservaringen zijn zo bijzonder of bizar, dat je ze nooit meer vergeet.

STEUN RO

Mischa: 31 – Beroep: eigenaresse delicatessenzaak – Relatie: nee – Aantal bedpartners: 28

BIJZONDER: De vikingversie van Brad Pitt

“Toen ik wakker werd, zat ik vastgeketend aan het bed”

“Ooit liep ik stage in Finland. Met geld omgaan kunnen ze daar niet, maar feesten wel! En naast losbandig zijn Finnen ook een beetje gek. Hoe langer ik in het land verbleef, hoe meer ik hun folklore begon over te nemen: je laveloos lamzuipen, en dan met de één of ander mee naar huis. En dan maar afwachten wat de nacht brengt. Mijn mooiste sekservaring begon op een ochtend. Al ontwakend uit diepe alcoholnevelen, realiseerde ik me dat mijn rechterarm pijn deed. Met een schok ontdekte ik dat ik met een handboei was vastgeketend aan een bed! Ik keek om me heen. Waar was ik? Ik kon me van de nacht niets meer herinneren. Een lichte paniek maakte zich van mij meester. Met welke freak was ik meegegaan? En belangrijker: waar was hij nu? De rillingen liepen me over de rug toen ik dacht aan wat hij misschien met me zou doen als hij terug kwam. Ik maande mezelf, zonder succes, rustig te blijven, en net toen ik het op een gillen wilde zetten ging de deur open. Een gouden gloed vulde het vertrek en een Vikingversie van Brad Pitt wandelde nonchalant de kamer binnen. Blote torso, handdoekje om zijn middel en in zijn handen een dienblad met ontbijt. ‘Je bent te leuk om te laten lopen, ik was bang dat je zou ontsnappen’, zei hij met een stralende glimlach. Wauw! Op dat moment wist ik dat ik oog in oog stond met de man van mijn dromen. Wel moest ik nog even mijn doodsangst van me afschudden. Gelukkig hielp hij me daar een handje bij. Hij maakte me los, boog zich over me heen, drukte mijn handen naast me op het matras en begon me vol overgave te zoenen, als voorproefje op een heerlijk staaltje ochtendseks.”

BIZAR: Boze ex

“Ze greep hem bij zijn lurven en trok hem van me af”

“Nog voordat ik mijn Viking met handboeienfetisj had ontmoet, ging ik met een andere Fin man mee naar zijn studentenhuis. Ik had hem opgepikt tijdens een van mijn vele wilde stapavonden. Heel even deden we sociaal in de huiskamer, waar een hoop volk in- en uit liep. Maar al snel begonnen we te zoenen op de bank en liepen de gemoederen zo hoog op dat we één voor één onze kledingstukken kwijtraakten. We trokken ons daarom terug op zijn kamertje. Hij duwde me op een stoel, trok mijn kleren uit en begon me zonder verdere inleiding te beffen. Werkelijk hemels! Niet te hard, niet te direct, maar echt perfect. Ik raakte compleet van de wereld. Hoe meer ik genoot, hoe langzamer en zachter hij te werk ging. Absoluut gekmakend. Hij had mijn benen beet, en ging maar door met likken. Maar op het moment dat ik me in de tunnel op weg naar de verlossing bevond, hoorde ik een harde knal. En daarna een oorverdovend gekrijs in het Fins. Ruw werd ik uit mijn roes gehaald, en toen ik opkeek, mijn benen nog uit elkaar, keek ik in het gezicht van een woest uitziend meisje. Zij had mijn scharrel letterlijk bij zijn lurven gepakt en van me af getrokken. Daarbij keek ze recht in mijn kruis! Het was te gênant voor woorden. Maar ik was ook behoorlijk geïrriteerd. Wie dacht ze wel niet dat ze was? Dat werd even later pijnlijk duidelijk. Ze was zijn ex. Toevallig ook zijn buurvrouw. Met haar nog immer gebroken hart had ze mijn geluiden niet kunnen verdragen. Niet geheel onlogisch, maar ik had me de afloop met deze student toch iets anders voorgesteld.”