Praten over aanpak werkgelegenheid Dudok Arnhem

De aanpak van de werkgelegenheid vergt in onze steeds veranderende netwerkeconomie een doelgerichte aanpak, zeker in de crisis. Om te zorgen dat de aandacht voor werkgelegenheid niet verslapt, is op 27 februari 2014 om 20 uur in Dudok Arnhem het TPO Magazine Werkdebat. Aanleiding: de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart.

Ondernemers, onderwijs, en werkzoekenden praten op 27 februari in Dudok met de Arnhemse politiek over de regionale arbeidsmarkt en de oplossingen om die goed de crisis door te loodsen naar – hopelijk – een nieuwe bloeiperiode. Het merendeel van de Arnhemse politieke partijen is aanwezig. Ook wethouder Michiel van Wessem heeft zijn medewerking toegezegd. Andere gasten verwachten we in de komende dagen definitief te bevestigen.

Juist omdat we op 19 maart weer naar de stembus gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen, is dit het moment om met de politiek en andere gasten te bepraten of de banenplannen en de andere ideeën die de politici hebben, de juiste zijn. En te benadrukken dat aanpakken loont en dat een aanpak van de economie blijvende aandacht verdient.

Meepraten

De bijeenkomst is speciaal bedoeld voor: ZZP’ers, ondernemers, het onderwijs en werkzoekenden, maar iedere kiezer is welkom. Ze kunnen meepraten, netwerken en zich laten infomeren over de economie en de werkgelegenheid en zaken die de politiek de komende jaren moet regelen.

Broekriem

Het debat is een initiatief van Loretta Bruno en Simon Trommel. Loretta Bruno is actief werkzoekende en werkt als vrijwillig event manager voor DeBroekriem, www.debroekriem.nl, een organisatie waarin werkzoekenden baangerichte activiteiten organiseren voor andere werkzoekenden. Simon Trommel is zelfstandig communicatieadviseur actief voor Trommel Media en heeft als journalist een nieuwskanaal bij TPO Magazine, het zusje van www.thepostonline.nl. Loretta en Simon hebben beiden een voorliefde voor het publiek debat.

Deelname is gratis. Vooraf aanmelden kan, maar dat is niet verplicht. Aanmelders krijgen een ontvangstbevestiging met het definitieve programma en een routebeschrijving. Dat kan via lorettabruno.nl@gmail.com  Op facebook zijn de voorbereidingen te volgen, vragen te stellen en opmerkingen te maken: https://www.facebook.com/WerkDebat en op twitter via www.twitter.com/werkdebat

Mijn gekozen waardering € -

Politiek beschouwer en analist. Werkzaam als zelfstandig journalist met uitgebreide kennis over de EU en stedelijk bestuur en de actuele vraagstukken die daar spelen, op het gebied van onderwijs, arbeidsverhoudingen, en identiteit.