Katalysis: Reporters Online goes blockchain

Reporters Online goes blockchain!

Reporters Online is a partner of Katalysis, a new media micropayment system that uses blockchain technology. Below you can find some articles you can read by making a small payment through Katalysis.

Ultra-short manual:

  • Enter your email address and activate your account (tip: check your spambox..)
  • Put some money in your Katalysis Wallet (tip: find the +-sign and proceed...)
  • Read the article

Katalysis in currently in beta, your feedback is appreciated!

 

Podcast “Beleggen in bitcoins” biedt informatie van insiders

Bitcoin is de eerste technologische vernieuwing die de consument geen geld kost, maar geld kan opleveren. Het instapniveau is laag. Peter de Ruiter schreef het boek “Bitcoins beter begrijpen”. In deze podcast laat hij de luisteraar kennismaken met mensen die winnen en verliezen, met deskundigen die cryptovaluta aanbevelen of die waarschuwen en met cryptobedrijven die een kijkje gunnen in hun keuken.

MtGox, Bitcoins en witwassers: een modern detectiveverhaal

Bijna iedereen die ‘in’ bitcoins zat begin 2014 bezat waarschijnlijk ooit munten bij de grootste Bitcoin-exchange tot dan toe: Mt. Gox. Iedereen die nog nooit van Bitcoin had gehoord, wist nu dat er heel veel geld gestolen was bij dat handelshuis, namelijk 850.000 bitcoins, toen zo’n 450 miljoen dollar waard. Een in Japan woonachtige Fransman en eigenaar van Mt. Gox werd verantwoordelijk gehouden. Hij werd opgepakt en een langdurig proces volgde.