Verkiezingen voor de Provinciale Staten. Het zal wat. Toch is stemmen het enige wat we kunnen doen.

STEUN RO

Joep Bertrams maakt al jaren politieke tekeningen. Behalve in de Groene Amsterdammer en een aantal provinciale dagbladen, verschijnen zijn cartoons met enige regelmaat ook in meerdere buitenlandse dag- en weekbladen, zoals Le Monde, Courrier International, Tagesanzeiger, Herald Tribune e.a.

Animatie: klik hier

Sinds 2004 maakt hij ook geanimeerde cartoons. Aanvankelijk voor het tv-programma NOVA, tegenwoordig voor verschillende tijdschriften. De afgelopen maanden werden zijn politieke animaties met enige regelmaat getoond op de tv-zender France24.

Tot zijn spijt vindt hij nog maar weinig navolging in deze specifieke tak van sport, die voor de nieuwe media toch uitermate geschikt is.

http://www.yoopdeloop.com/joep/150304_stemadvies

Eerder verschenen al deze animaties van zijn hand via TPO Magazine. Zie voor meer animaties en cartoons van Berrams ook zijn eigen site http://www.yoopdeloop.com

Bertrams_Stemadvies

Joep Bertrams maakt al jaren politieke tekeningen. Behalve in de Groene Amsterdammer en een aantal provinciale dagbladen, verschijnen zijn cartoons met enige regelmaat ook in meerdere buitenlandse dag- en weekbladen. Sinds 2004 maakt hij ook geanimeerde cartoons. Tot zijn spijt vindt hij nog maar weinig navolging in deze specifieke tak van sport, die voor de nieuwe media toch uitermate geschikt is.