De Russen hebben een unieke president en dat laten ze de wereld weten ook.

STEUN RO

Poetin, Russisch president en erkend Lichtgestalt, kan zoals bekend alles. Hij bestuurt eigenhandig gevechtsvliegtuigen, hij jaagt met  gevaar voor eigen leven op beren, berijdt met ontbloot torso paarden in de Siberische taiga, hij vernietigt woeste Tsjetsjenen (tot in het ‘schijthuis', naar eigen zeggen) en hij blijkt alweer een nieuw transportmiddel te hebben gevonden.

Om nog meer indruk te maken op zijn enthousiaste onderdanen. Vladimir de Eerste komt bij u langs, tot diep in de Oeral. With a bang! (voor de beeldpuristen onder u: Russen doen niet aan highres Photoshoppen, sorry…)

Wierd Duk schrijft over Berlijn, de hipste stad van Europa, en bericht over Duitsland, het machtigste land in de Europese Unie, en over Rusland, het ingewikkeldste land tussen Europa en Azië. Hij was correspondent in Rusland en verslaggever voor de GPD en Elsevier. Laat op radio en tv regelmatig zijn licht schijnen over actuele internationale ontwikkelingen. Schreef de boeken ‘Poetin: straatvechter bedreigt wereldorde’ (Prometheus/Bert Bakker) en 'Merkel: koningin van Europa' (Prometheus/Bert Bakker). In 2016 verschijnt 'De Beul en de Heilige: een geschiedenis uit Auschwitz' (Prometheus/Bert Bakker).

Geef een antwoord