STEUN ROAls nerd word ik door computers, robots en kunstmatige intelligentie ontzettend opgewonden. (note: niet op een seksemeneuele manier) Op mijn YouTube lijstje kwam ik dan ook de onderstaande verzameling van aan elkaar geplakte video’s tegen. Deze video laat niet alleen zien hoe ver wij in dit veld zijn maar ook dat wetenschap en humor…

STEUN RO

Als nerd word ik door computers, robots en kunstmatige intelligentie ontzettend opgewonden. (note: niet op een seksemeneuele manier) Op mijn YouTube lijstje kwam ik dan ook de onderstaande verzameling van aan elkaar geplakte video’s tegen.

Deze video laat niet alleen zien hoe ver wij in dit veld zijn maar ook dat wetenschap en humor vaak hand in hand gaan. Voor de regenachtige zondagmiddag daag ik je uit om te kijken naar robots die baby’s voeren, robots die bier schenken en meer.