Websites voor journalisten

Via Reporters Online en De Coöperatie, binnen een dag!

Doet je eigen website niet wat je wilt en/of betaal je te veel? Krijg nooit meer hoofdpijn van je site en regel het via Reporters Online. Deelnemers aan Reporters Online en leden van De Coöperatie en de NVJ kunnen binnen een dag een complete website krijgen. Ze kunnen alles wat je als journalist nodig hebt, zien er meer dan professioneel uit en je hebt er technisch geen omkijken naar. Meer weten? Lees verder!

Features

Onze websites kunnen alles wat een goede website voor een journalist moet kunnen: artikelen publiceren, social media koppelen, eigen contact- en andere informatiepagina's. Ze bevatten alle mogelijkheden van WordPress, en een aantal specifieke features die we speciaal voor onze leden en andere journalisten hebben ingebouwd.

✔️  Een complete site, binnen een dag

Vanaf het moment dat je een domeinnaam bedenkt tot het moment dat je site live gaat zijn we maximaal een dag bezig. Het enige wat je nog hoeft te doen is artikelen uploaden en je contactinfo en social media invullen. Heb je al een site en wil je je bij ons aansluiten? Ook dat is zo gebeurd (als je een WordPress-site hebt).

✔️  We helpen je

We helpen je met technische problemen, repareren je site als die kapot gaat, zonder verdere extra kosten. Alle techniek blijft automatisch up-to-date. Je kunt je site ook naar eigen inzicht aanpassen na levering. Gaat er dan toch iets mis? Dankzij dagelijkse back-ups ben je nooit alles kwijt.

✔️  Bouw je eigen merk

Alles wat je nodig hebt om jezelf en je artikelen op social media te delen wordt kant en klaar meegeleverd.

✔️  Diensten van Reporters Online

Reporters Online maakt donaties van lezers bij je artikelen mogelijk en publiceert artikelen van freelancers in Blende – en je site heeft alles wat je nodig hebt om mee te doen. Je kunt op je site ook zelf crowdfunden!

✔️  Een site op maat

We hebben acht verschillende sites: van een persoonlijke site voor journalisten tot een magazine en een complete bedrijfssite. Je kunt kiezen uit een van de acht, of (tot op zekere hoogte) zelf een combinatie maken.

Alle sites hebben speciaal vormgegeven video-, audio/podcast- en fotomogelijkheden.

Een selectie van onze standaard sites

Korte FAQ

Is dit iets voor mij?

Ja, tenzij je al een goede, goedkope site hebt die alles kan wat je wilt en waar je heel tevreden over bent.

Meld je aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam

Gegevens website

Mijn gekozen waardering € -