Win: Vrijkaartjes voor lezing over Google Glass

Wil je de Google Glass eens van dichtbij zien? Abonnees maken kans op twee vrijkaartjes voor een lezing over Google Glass. Reageren vóór dinsdag!

Als het aan Google ligt, dan zitten we er binnenkort net zo bij als de familie McFly in de film Back to the Future II: met een bril die ook een computer en communicatiemiddel is.

Google Glass is nog niet te koop, maar wordt momenteel getest door een aantal 'uitverkorenen' die zich Glass Explorers mogen noemen. Een van hen vertelt binnenkort in een thema-avond van het Museum voor Communicatie in Den Haag over haar ervaringen met Google Glass.

De 'Google Glass' in Back to the Future II.

Het museum omschrijft de gasten van de thema-avond als volgt: "Fotograaf Daphne Horn is als enige Nederlander onderdeel van een selecte groep Glass Explorers die Google Glass momenteel test. In dit CommunicatieCafé demonstreert ze haar Google Glass en vertelt ze over haar ervaringen. Aansluitend belicht Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law & Fine Prints de juridische kant van de zaak. Hoe zit het met de privacyvoorwaarden?"

Abonnees van dit kanaal maken kans op gratis toegang voor deze thema-avond! Het Museum voor Communicatie stelt twee keer twee vrijkaartjes beschikbaar voor 'Gluren met Google Glass', op donderdagavond 12 september. Stuur vóór dinsdag 10 september een e-mail naar petertefferactie@live.nl met "Google Glass" in de onderwerpregel en je naam.

Mijn gekozen waardering € -

In de afgelopen jaren zijn superhelden de favoriete hoofdpersonen van veel Hollywood-filmmakers geworden. Maar wie zijn de bedenkers van de helden die iedereen kent en hoe opereren de uitgeverijen die de personages bezitten?ΠPeter Teffer interviewt stripmakers en analyseert de economische en culturele impact van de superheld.

Geef een reactie