Over Reporters Online

Wat Reporters Online doet

Kan een band zijn muziek verkopen via Spotify? Ja, dat kan. Kan een freelancejournalist zijn of haar artikelen publiceren en hier geld mee verdienen? Ja, vanaf nu wel. Via Reporters Online. Publiceer zelf, behoud je auteursrechten en een groot deel van de verdiensten is voor jou. Of deze nou uit donaties van lezers komen of van het publiceren van je artikelen op Blendle.

Hoe werkt het?

Het is simpel: je publiceert je artikelen op Reporters Online op je eigen website, wij voegen opties voor donaties van je lezers toe. We zorgen er ook voor dat deze op Blendle verschijnen. Jij (en wij) doen de marketing van deze artikelen: samen zorgen we ervoor dat lezers weten wat je hebt gepubliceerd. 

Wie zijn we?

Ongeveer 800 journalisten publiceren op Reporters Online. Voorlopig zijn deze grotendeels Nederlands. We hebben geen hoofdredacteur of andere vormen van redacteuren, en er wordt zeker niet geredigeerd. Jij hebt de volledige controle over je werk. 

Wat kost het?

Deelname is gratis, we vragen slechts een vergoeding van 10% van alle donaties en ieder artikel dat verkocht wordt via Blendle. 

Welke talen?

Reporters Online is een Nederlands bedrijf, het grootste gedeelte van onze artikelen is in het Nederlands. Je kunt ook publiceren in het Engels of het Duits

Nog iets anders?

Op deze website kun je zien welke artikelen zojuist zijn gepubliceerd en wie er meedoet aan Reporters Online. Je kunt ook met je lezers in contact komen en om donaties vragen op je eigen (WordPress)website en crowdfundingcampagnes starten. Oh, en als je er nog geen hebt: wij maken websites voor journalisten. Goedkoop, snel en van hoge kwaliteit. 

Door je te registreren word je ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief. Als je dit niet wilt kun je de bevestigingsmail negeren. 

Of mail ons: [email protected]

 

Mijn gekozen waardering € -