Daar zijn we weer

Dankzij SmaakMaker Dirk Koppes weet je waar je voor thuis moet blijven. Of een kaartje voor moet reserveren. Nu ook in De Nieuwe Pers.

De Nieuwe Pers gaat door, waar dagblad De Pers ooit gestopt is. Een verslaggever is net zo goed als zijn laatste stuk, dus u mag ons op onze oude artikelen afrekenen. Een paar van die journalistieke juweeltjes staan online bij DNP. Maar voor zowel redacteuren als lezers gaat het lever verder, en dat vraagt om nieuwe analyses, interviews, recensies, reportages en nog veel meer.

Als SmaakMaker houd ik me bezig met alles, dat het leven de moeite waard maakt. Voetbal? Nu even niet. Maar wel kookinterviews met Arjen Lubach of Yasmine Atlas. Een repo van mijn funky soulshow met thrillerschrijver Ellory, die tussen twee gitaarloopjes en mijn saxsolo uitlegt waarom hij fake recensies van zijn eigen boeken schreef op Amazon. Allemaal artikelen gelardeerd met youtube-filmpjes. En dan laat Bryan Adams ook nog zien wat celebs hij heeft gefotografeerd. Jetzt im Dusseldorf.

Stadslandbouwers

Daarnaast ook verhalen over bij voorbeeld de vraag of biologische wijn nou wel zo lekker en politiek correct is. Wat moet je in godsnaam met aardperen? En waarom zou je bij de stadslandbouwers van Rotterdam 25 euro voor een kip betalen?

Theater is een neverending story van cabaretpremières en arenaspektakels. Welke show mag je niet missen, welke acteur wordt de nieuwe Fedja van Huet. En wat doet de ‘oude’ Fedja ondertussen?

Literatuur, theater, food, maar dan zoals dagblad De Pers het bedoeld heeft. Uitgekozen door mij. Niet vaak krijg je als reporter de vrije hand om naar eigen willekeur te grasduinen in culturele kontreien. Een buitenkans die ik niet kan laten lopen. 

Mijn gekozen waardering € -

SmaakMaker Dirk Koppes proeft en fileert het culturele klimaat. Deze AlbertHeijnHater was hoofdredacteur van Carp, chef cultuur bij De Pers, en schreef een reisboek over Cubaanse jongeren. Hij selecteert verplicht lees- , proef- en kijkvoer.

Geef een antwoord