Het gebeurt niet vaak dat de realiteit de fantasie overtreft. Maar bij Mira was het zo! Dat het met zijn drieën zo goed in balans kon zijn, had ze van te voren nooit bedacht.

STEUN RO

‘Ik had wel gefantaseerd over seks met een stel, maar de andere vrouw was dan meestal een soort Meesteres. Zij was de baas, keek toe en vertelde hem wat hij met mij mocht/moest doen. Tot zover was ik gekomen in mijn fantasie over seks met een vrouw. Mijn focus was toch op mannen. Dat het zo warm, zacht en sensueel zou voelen kwam dus als een heerlijke verassing. Ze nam, zoals in mijn fantasie, wel af en toe de leiding, maar misschien deed ze dat ook omdat ik haar die avond over mijn fantasie verteld had. Hoe het ook zij, het werd een echt driespel en het was ontspannen, lekker en ontzettend geil!

Julia kende ik al lang. Jaren geleden raakten we bevriend toen we allebei rondtrokken in Zuid Amerika met de rugzak. We werkten in dezelfde bar, allebei begin twintig en zo vrij als een vogel. Dat Julia biseksueel was, wist ik toen nog niet. Dat vertelde ze pas jaren later toen ik haar opzocht in Mexico. Ze was ondertussen een eigen bedrijf gestart en getrouwd met David.

Hem ontmoette ik toen voor het eerst. Een leuke, lekkere gast. Open minded en een tikje kinky, dat zag je gewoon in zijn ogen. Die vakantie was er geen spanning, maar ik herinner me wel het gesprek dat we de laatste avond voerden. Julia en David vertelden over hun open relatie. Zij miste af en toe een vrouw in bed, en David vond alles leuk.

Dat ze getrouwd waren betekenden voor hen niet dat de lust voor anderen gestopt was. En waarom zou je daar moeilijk over doen? Seks was voor hen als spelen. En alles gebeurde open en eerlijk, geen stiekeme affaires of geheim gedoe. Het liefst gingen ze samen de stad in om iemand te ‘scoren’. Of, en dat had de voorkeur, ze deden het bij tijd en wijlen met een vriend of vriendin.

Ik vond het een eyeopener! Zo had ik er nog nooit naar gekeken. Dit klonk veel beter dan al dat bezitterige en jaloerse gedoe dat ik vaak in relaties zie. Voor Julia en David leek het in ieder geval te werken. Ik vond het een leuke, luchtige levensinstelling. En naarmate mijn volgende vakantie naar Mexico in zicht kwam, begon ik het steeds spannender te vinden. Zij waren er voor in! Als ik wilde…

Alhoewel, dat wist ik natuurlijk niet zeker. Misschien viel zij niet op mij? Bij  hem had ik overduidelijk goedkeurende blikken gezien op het strand, maar Julia en ik waren gewone vriendinnen. Dan bekijk je elkaar niet op die manier. Of wel? Ik vond het spannend om erover na te denken. De situatie bruiste van de potentie. En zo stapte ik in het vliegtuig, klaar voor het avontuur. Ik verwachtte niets, maar stond open voor alles…

Mijn eerste avond in Mexico-City zou ik bij Julia en David eten, de volgende dag vloog ik door naar het zuiden. Vanaf mijn hotel nam ik een taxi en een uur later kwam ik aan in de mooie buitenwijk waar ze woonden. Julia begroette me hartelijk met een grote omhelzing, David zoende me op de mond, pakte me bij mijn middel en keek me ondeugend aan. Tien minuten later zaten we rond de tafel met champagne en een joint. Door mijn gefantaseer was ik bijna vergeten dat ik ook een echt leuke vriendschapsklik met deze mensen had.

We gingen uit eten. En daarna weer terug naar huis. Ik zei dat ik zin had in drugs, Julia had nog ergens een pilletje. We zaten inmiddels ook aan de wodkajus en waren verhuisd naar de zitkamer. David en ik op de grote bank, Julia op de eenzits er vlak naast. Het gesprek ging over werk, relaties, vroeger… Gezellig, maar niet erg opwindend. Hoe moest ik dit aanpakken?

Ik besloot het gesprek op seks te brengen. Dan zaten we in ieder geval in de goede richting. Julia en David zijn altijd erg open over het onderwerp, dus een kleine aanzet was genoeg. Over wat voor soort dingen fantaseren jullie eigenlijk? Vroeg ik op onschuldige toon. En hebben jullie nog ‘gespeeld’ de laatste tijd? Julia vertelde dat het al weer een tijd geleden was en ze best weer eens zin had in een avontuurtje. Er waren alleen weinig gegadigden want alle ‘play-friends’ hadden ondertussen monogame relaties. En met op stap gaan en jagen hadden ze het wel een beetje gehad.

Later vertelde Julia dat ze geen idee had dat ik er voor in was. Ze zag mij als hetero vriendin en wilde onze vriendschap niet op het spel zetten door mij een ‘oneerbaar’ vorstel te doen. Ze hadden de avond voor ik kwam wel samen over mij gefantaseerd, maar totaal niet verwacht dat ik dat ook echt zou willen. Nietsvermoedend kletsten ze verder. ‘We fantaseren er nu natuurlijk wel vaak over. Ja, misschien moet ik er weer eens een keer voor gaan!’ ‘Ja’, probeerde ik haar aan te moedigen, ‘natuurlijk moet je er gewoon voor gaan!’

David en ik wisselden een veelbetekenende blik. Julia had nog steeds niets door. ‘Ik heb ook wel eens over jullie gefantaseerd’ zei ik. Normaal neem ik nooit zo duidelijk het initiatief, maar het ging vanzelf. Ik hoorde mezelf vertellen over mijn Meesteres fantasie en zag de blik in Julia’s ogen veranderen. ‘Kom anders even gezellig bij ons op de bank zitten… je zit zo ver weg.’

Zei ik dat echt? Het zullen de drank en drugs zijn geweest, maar ik was los. Hoe het precies begon weet ik niet meer, maar even later zaten we met zijn drieën op de bank te zoenen. De chemie was meteen perfect, het voelde heel natuurlijk. Ik zoende afwisselend met David, dan weer met Julia. De ene krachtig en uitdagend, de ander verleidelijk en zacht. Dat is me achteraf het
meest bijgebleven van het hele avontuur. Die heerlijke afwisseling van hard en zacht. Met haar was het vooral vrijen, zoenen en strelen.

Warm, lichamelijk, erotisch en sensueel. Met hem was het harder en geiler. Hij kwam als een storm over me heen. Soms was het ook even één op één en genoot de derde van het schouwspel. Julia en David zijn erg visueel ingesteld en houden van kijken. Maar het grootste gedeelte van de tijd gingen we met zijn drieën op in elkaar. Terwijl hij mij nam zoende ik haar, en als hij haar verwende, bevredigde ik hem. Er was balans, iedereen kreeg aandacht.

Achteraf gezien ben ik natuurlijk wel enorm verwend. David kon zijn aandacht goed verdelen over ons allebei. En Julia had eindelijk weer eens een vrouw in bed en liet duidelijk merken hoe leuk ze dat vond. Het voelde ook zo vertrouwd om met haar te zoenen dat ik me al snel helemaal liet gaan. Toen we van de bank naar boven verhuisden, waren David en ik als eerste in de slaapkamer. Hij riep dat Julia moest opschieten anders zou ze de fun nog missen.

Even later kwam ze de slaapkamer binnen, naakt, haar donkere krullen los en wild en haar ogen in vuur en vlam. Ik vond haar prachtig! En zo sexy. Ik zag haar ineens met andere ogen. Julia en David zijn zo vrij met elkaar, de sfeer was super relaxed: alles kon, niets moest. Genieten en genot geven, daar ging het om. Vind je dat lekker? Hmm, dan doen we dat toch! En hoe vind je dit? Het was uitproberen, experimenteren en inderdaad ‘spelen’.

Ineens begreep ik precies waarom zij het zo noemen. Het is toch heerlijk om schaamteloos, enthousiast en uitdagend met elkaar te kunnen spelen? En lachen, want spelen doe je natuurlijk voor de lol. Toen ik boven op David zat bijvoorbeeld en de spijlen van het bed gebruikte als houvast, leek het alsof het bed in elkaar zo vallen, zo erg piepte het. Ik kon er niet over uit! Hoe kun je wonen in een gigantisch expat-huis en niet investeren in een goed seksbed? We lagen in een deuk.

Ze besloten mij maar eens te laten voelen dat goede seks ook prima kan in een piepend bed. Nog nooit ben ik zo verwend! Twee paar monden, twee paar handen… ik voelde ze overal over mijn lichaam! Wat een genot. Ik geloof dat ik wel vier keer ben gekomen en ik word nog opgewonden als ik er aan terug denk. Pas tegen de ochtend nam ik een taxi naar mijn hotel. Ik moest opschieten want om zeven uur had ik een taxi pickup naar de airport. We namen afscheid bij het hek van de oprijlaan. Zoenen en omhelzingen. Tot de volgende keer maar weer! Later hebben we nog wel uitgebreid ‘geëvalueerd’ per email. We waren het er alle drie over eens: het was f****** awesome!’

Foto van Dainis Graveris via Unsplash

Waardeer dit artikel!

Dit artikel las je gratis. Vond je het de moeite waard? Dan kun je jouw waardering laten zien door een kleine bijdrage te doen.

Zie hier voor meer informatie!

Mijn gekozen waardering € -
De artikelen van Anne verschenen eerder in tijdschriften en kranten waaronder Fabulous Mama, Viva, Margriet, Linda en NRC Next. Anne is eigenaar van Uitgeverij 11