facebook_pixel

Leven

Na maanden zoeken vond Jan (34) de aan/uitknop van zijn fysieke pijn

Continu leven met pijn is vervelend maar het punt van acceptatie bereiken waarin je kunt zeggen: so be it, hier moet ik het mee doen, misschien nog wel veel lastiger. Jan (34), een voormalig geluidsman, deed het door er simpelweg de hele dag aan te denken, iets wat hem uiteindelijk zelfs een nieuwe baan opleverde. “De pijn in mijn been was een reflectie van mijn dode opa.”

Puchfeest met de psycho’s

HARLINGEN – Zaterdag was het zo ver: het gezamenlijke feest van de Puch en Tomosclub Nederland met de Harlinger Puchpsycho’s. Vooral de wat oudere lezers zullen zich de brommers met de hoge sturen en de grote fietsbellen herinneren. Gedurende het hoogtepunt van het bromfietstijdperk identificeerde vooral de stadsjeugd zich massaal met deze Puch’s en Tomossen. 

Jessica’s zoon overleed vlak voor zijn geboorte. Haar moedermelk doneerde ze aan andere baby’s

Twee dagen voor haar uitgerekende datum beviel Jessica Brandwagt van haar zoontje James, die kort daarvoor in haar buik overleden was. In de vier maanden erna was er één ding dat haar regelmaat en houvast gaf: ze kolfde voor andere baby’s. ‘Mijn melk was het enige tastbare bewijs van mijn moederschap.’