Als we in de toekomst de wereldbevolking willen voeden, dan moeten we af van het idyllische beeld over ons eten. Dat komt niet alleen uit de wei, maar vooral uit roestvrijstaal. De FoodValley regio staat er vol mee, maar de bedrijven zoeken dringend handjes met verstand om met die machines te werken.
Lees verderEconomie
Ondernemers Digest, week 4
Onze wekelijkse selectie van wat in het nieuws is geweest (of had moeten zijn) dat ondernemers raakt
Lees verderBlijf soms in the box denken
In het innovatiealfabet kennen we de B van brainstormen. Lekker out of the box creatieve ideeën spuien. Het liefst zo veel mogelijk. Hoe doen muzikanten dat en wat kunnen ondernemers daarvan leren. 5 gouden business tips met een muzikaal randje.
Lees verderHet Merk Kerk
We moeten allemaal veranderen in de nieuwe economie. Hoe is dat voor een eeuwenoud instituut als de Kerk? Oké, geestelijken werken vaak lang door, maar verder… Predikant Karel Muller heeft zijn weg al gevonden in de nieuwe tijd. Een interview over het loslaten van het oude en multiple choice diensten.
Lees verderOndernemers Digest, week 3
Onze wekelijkse selectie van wat in het nieuws is geweest (of had moeten zijn) dat ondernemers raakt.
Lees verder‘Stop met mooi weer spelen’
Steeds meer mensen beginnen voor zichzelf. Niet altijd vanuit passie, maar vaak gedwongen door omstandigheden op de arbeidsmarkt. Waar moeten die ondernemers voor oppassen? Ik ging het vragen aan Frits van Kempen (65) in de Talentenbakkerij aan het Havik.
Lees verder